• ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 693 66 88888
0 item:
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ιπτάμενα άστρα 2018

Φίλοι μας, καλή Κινέζικη χρονιά.

Από τις 16 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 5 Φεβρουρίου 2019 διανύουμε την χρονιά του yang γήινου σκύλου. 

Θα ξεκινήσουμε την μελέτη, ανάλυση μας, από τα «κακά» άστρα και τις κατευθύνσεις που επηρεάζουν.

 

flying star 5: Στον Βορά θα είναι φέτος το άστρο της κακοτυχίας το κίτρινο 5, όπως το λέμε στο feng shui. Αυτό σημαίνει ότι το 2018, όσοι εργάζονται, κοιμούνται ή απασχολούνται πολύ ώρα στον βορά πιθανόν να αντιμετωπίσουν οικονομικές απώλειες, θέματα στην υγεία τους, ατυχήματα και προβλήματα στις σχέσεις τους.

Ιδανικά εμείς στο feng shui, λέμε πως αυτοί οι χώροι πρέπει να παραμένουν αχρησιμοποίητοι και αν υπάρχει γραφείο ή υπνοδωμάτιο ο κάτοχος του να το μεταφέρει σε άλλο σημείο, ή να κοιμάται αλλού. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες θεραπείες για να εξομαλυνθεί αυτή η αρνητική ενέργεια.

Τα παράθυρα θα πρέπει να παραμένουν όσο το δυνατόν περισσότερο κλειστά, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα να μην παίζουν και στον κήπο να μην γίνονται έντονες εργασίες καθώς αυτό ενδυναμώνει τις αρνητικές επιρροές του άστρου. Αν αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και πρέπει να κάνετε και αλλαγές στα βορειοδυτικά τότε θα πρέπει να μην μένετε σε αυτό κατά την διάρκεια των εργασιών.

Μεταλλικά στοιχεία, όπως είναι μεγάλοι μεταλλικοί Βούδες ή άλλα μεταλλικά σύμβολα, η εξάδα νομισμάτων, είναι κάποια από τα σύμβολα που τοποθετούμε σε αυτή την κατεύθυνση για το 2018.

Εδω κάνουμε και την θεραπεία με το αλατόνερο και τα έξι νομίσματα.

Description: Alexis IMac:Users:alexis:Desktop:flying-star-2.jpg: Στη δύση συναντούμε το 2018 το άστρο της ασθένειας το μαύρο 2. Αυτό σημαίνει ότι η παρατεταμένη παραμονή και χρήση της δυτικής κατεύθυνσης, θα φέρει ασθένειες και προβλήματα υγείας. 

Όπως και με το άστρο κίτρινο 5, έτσι και με το μαύρο 2, θα πρέπει ο χώρος να μην χρησιμοποιείται πολύ. Οι θεραπείες για το άστρο αυτό, είναι ο Θεός Σάο της υγείας, μεταλλικά αντικείμενα και σύμβολα του feng Shui από μπρούντζο, χαλκό και ορείχαλκο, την θεραπεία με το αλατόνερο και τα νομίσματα. 

 

flying star 3: Βοριοανατολικά του χώρου βρίσκουμε το 2018 το άστρο των παρεξηγήσεων και νομικών θεμάτων, πράσινο 3. Η ενεργοποίηση αυτής της κατέυθυνσης θα φέρνει στην επιφάνεια καυγάδες, νομικά προβλήματα, παρεξηγήσεις με οικείους και φίλους. Το καλύτερο και γι αυτή την κατεύθυνση είναι η προσπάθεια να κρατούμε την ενέργεια σε όσο πιό λίγες δραστηριότητες.

Οι θεραπείες που κάνουμε σε αυτή την κατεύθυνση είναι η χρήση αρωματικών στικ, να ανάβουμε κάποιο κερί και η τοποθέτηση κόκκινων λαμπών και αντικειμένων σε αυτό τον τομέα.

flying star 7: Στην ανατολή συναντάμε φέτος το άστρο των κλοπών, κόκκινο 7. Παράθυρα και πόρτες πρέπει να μένουν κλειστά και ασφαλισμένα. Με την χρήση ακίνητου νερού (ένα μπολ με νερό), την τοποθέτηση ενός ελέφαντα ή ενός ρινόκερου (αγαλματίδια), και την αποφυγή μουσικής ή τοποθέτησης άλλων μεταλλικών αντικειμένων, μπορούμε να κρατούμε αυτή την ενέργεια υποτονική και να μην βιώσουμε τις αρνητικές της επιρροές.

Αυτές λοιπόν είναι οι αρνητικές κατευθύνσεις για το 2018.

Τώρα θα μελετήσουμε και τις θετικές κατευθύνσεις. Εδω αξίζει να σημειωθεί ότι όσο σημαντικό είναι να κρατούμε αδρανείς τις αρνητικές κατευθύνσεις τόσο σημαντικό είναι να ενισχύουμε τις θετικές. Σε κάποιες σχολές μάλιστα, αυτό είναι ακόμα πιό σημαντικό καθώς αν έχουμε έντονες θετικές ενέργεις από μόνες τους, αυτές μειώνουν τα αρνητικά των πιό πάνω.

flying star 8: Το άστρο της υγείας, αφθονίας και ευημερείας, λευκό 8, βρίσκεται φέτος στα Νοτιοανατολικά του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε πόρτα, είσοδο, παράθυρο φροντίζουμε να τα έχουμε ανοιχτά έτσι ώστε να υπάρχει κίνηση. Σε αυτή την κατεύθυνση τοποθετούμε όλα τα αντικείμενα που έχουν κίνηση και φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε το χώρο αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ευκαιρίες τόσο οικονομικές όσο και επαγγελματικές αλλά και θέματα υγείας βελτιώνονται στα άτομα που έχουν γραφείο, υπνοδωμάτιο, καθιστικό ή την είσοδο τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Ενισχύουμε τον χώρο με την τοποθέτηση εκκρεμούς, lava lamp, σιντριβανιού, τοποθετούμε ένα Βούδα, τα νομίσματα πλούτου, τον Θεό Σάο και όλα τα σύμβολα πλούτου που έχουμε. Μπορούμε για φέτος να τοποθετήσουμε και ένα ενυδρείο.

flying star 9: Το άστρο της μελλοντικής αφθονίας και ευημερείας, 9, βρίσκεται φέτος στο  κέντρο του σπιτιού ή του χώρου. Άτομα με είσοδο στο κέντρο του χώρου, γραφείο ή καθιστικό προετοιμάζονται για μελλοντικές επιτυχίες, επαγγελματικές επιτυχίες με διάρκεια και γενικά ότι κάνουν θα έχει επιτυχία και μέλλον.

Ενισχύουμε αυτή την κατεύθυνση με όμορφα φυτά, κομμάτια ξύλου ή ξύλινα αντικείμενα, με κεριά αναμμένα και πυραμίδες. Καλό είναι, να έχουμε κίνηση και σε αυτή την κατεύθυνση ώστε να δίνουμε ζωή σε αυτές τις ενέργειες.

 

flying star 1:Το άστρο της πετυχημένης καριέρας, το λευκό 1, βρίσκεται φέτος στην Βοριοδυτική κατεύθυνση του σπιτιού ή του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν γραφείο ή υπνοδωμάτιο ή την κεντρική είσοδο στο χώρο αυτό, θα επωφεληθούν από αυτή την θετική ενέργεια η οποία θα τους εκτοξεύσει την καριέρα, την επαγγελματική ζωή και θα διαπρέψουν επαγγελματικά.

Αντικείμενα μεταλλικά, lava lamps, σιντριβανάκια, κρυστάλλινες μπάλες, πυραμίδες, αλλά και αντικείμενα που έχουν κίνηση και νερό, είναι καλό να τοποθετηθούν σε αυτή την κατεύθυνση για να ενισχύσουν την καλή ενέργεια του τομέα.

flying star 4:Το άστρο των ρομαντικών και ακαδημαϊκών θεμάτων, το πράσινο 4, βρίσκεται φέτος στην Νότια κατεύθυνση του σπιτιού ή του χώρου. Ενισχύοντας αυτή την κατεύθυνση έχουμε νέες ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις για τους αδέσμευτους, ενδυνάμωση σχέσεων για τους δεσμευμένους και ακαδημαϊκή πρόοδο για μαθητές και σπουδαστές.

Πυραμίδες, ο Κιρίν, το σύμβολο της διπλής ευτυχίας, ροζ χαλαζίας, οι γάτες Μανέκι Νέκο, είναι κάποια από τα αντικείμενα που τοποθετούμε σε αυτή την κατεύθυνση.

flying star 6 :Το άστρο της αναπάντεχης τύχης και των ξαφνικών επιτυχιών, 6, βρίσκεται φέτος στην Νοτιοδυτική κατεύθυνση του σπιτιού ή του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι σπίτια και επαγγελματικοί χώροι με είσοδο σε αυτή την κατεύθυνση θα επωφελούνται από αναπάντεχα ανοίγματα, τυχερά παιγνίδια και γενικά θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Εδώ όμως βρίσκονται και τα three killings που σημαίνει ότι αποφεύγουμε ανακαινίσεις και μεγάλες αλλαγές στον τομέα αυτό.

Σε αυτή την κατεύθυνση τοποθετούμε ένα Βούδα και στη Βοριοανατολική κατεύθυνση ένα Πιγιάο να βλέπει Νοτιοδυτικά, για να μειώσει την αρνητική ενέργεια των three killings. Τοποθετούμε τα νομίσματα του πλούτου, και την αγελάδα εκπλήρωσης επιθυμιών, καθώς η ευνοϊκή αυτή ενέργεια βοηθάει στην θετική έκβαση όλων των θεμάτων.

Ελπίζω να έχουμε όλοι μία ευχάριστη χρονιά και με τη σωστή ενεργοποίηση των θετικών κατευθύνσεων αλλά και με την αποφυγή των αρνητικών να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το 2018.

Να θυμάστε ότι η καύση αρωματικών στικ στο χώρο ενισχύει πάντα την έλευση του chi (θετικής ενέργειας) και την μείωση των αρνητικών επιρροών της χρονιάς. Τo eshop www.lightandlove.gr διαθέτει μία ιδιαίτερα μεγάλη και ποιοτικά εξαιρετική συλλογή με αρωματικά στικ. 

  • Τηλέφωνο: 6936688888
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.