• ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 693 66 88888
0 item:
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Καθαρισμός χώρου με βάση το Feng Shui

ST BA ISC37101R 230x230Καθαρισμός χώρου – Space cleansing

Υλικά για τον μεγάλο ετήσιο καθαρισμό

  1. CD με μουσική διαλογισμού, μουσική ΤΑΙ CHI, ή γενικά χαλαρωτική μουσική. Εναλλακτικά η χρήση ενος μουσικού μπολ, ή κιμβάλων ή καμπάνας με μεταλλικό ήχο.

Αρωματικά στικ

· Τριαντάφυλλο για αγάπη

· Γιασεμί για προσέλκυση πλούτου

· Πράσινο τσάι για προσέλκυση χαράς και ηρεμίας

· Μούρο για προσέλκυση υγείας

· Σανδαλόξυλο για θέματα καριέρας

  1. Ενα άσπρο μπολ από πορσελάνη, κεραμικό ή γυαλί
  2. Χονδρό αλάτι
  3. Λίγο νερό για να υγράνουμε το αλάτι
  4. Λευκά κεράκια χωρίς άρωμα, (ακόμα και ρεσουδάκια)
  5. Λιβανιστήρι
  6. Καρβουνάκια και σπίρτα
  7. Φασκόμηλο ή δάφνη

Ο μεγάλος καθαρισμός χώρου (ετήσιος) γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή γραφείου, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών και μπάνιων και wc.

Η καλύτερη ώρα για να γίνει ο καθαρισμός χώρου είναι το πρωί με καλύτερο δίωρο ανάμεσα στις 11πμ και 1μμ.

Πριν ξεκινήσουμε την τελετή καθαρισμού καλό είναι να γράψουμε σε ένα χαρτί και κατόπι να διαβάσουμε μεγαλόφωνα το σκοπό και στόχο αυτού του καθαρισμού. Πχ. «Παρακαλώ όπως όλες οι αρνητικές ενέργειες οι προσκολλήσεις και όλα τα μπλοκαρίσματα απομακρυνθούν από το χώρο και στη θέση τους να ενσταλλαχθούν ενέργειες αγάπης, υγείας, αφθονίας, χαράς, ευημερείας, επαγγελματικών ευκαιριών....»

Κατόπι βάζουμε στο μπολ το αλάτι και το βρέχουμε ελαφρά για να γίνει κολλώδες και το απλώνουμε στα τοιχώματα του μπολ, προσπαθώντας να μην αφήσουμε κενά σημεία. Έπειτα ανάβουμε το ρεσώ ή το κερί μέσα στο μπολ και το βάζουμε σε ένα κεντρικό σημείο στο δωμάτιιο. Εδώ διαβάζουμε μία φορά το στόχο μας.

Ανάβουμε το καρβουνάκι και τοποθετούμε πάνω το φασκόμηλο ή τη δάφνη. Ξεκινώντας από την πόρτα του δωματίου ακολουθώντας στροφή αντίθετη με την φορά των δεικτών του ρολογιού, και αφού έχουμε ανοίξει όλα τα παράθυρα, τα συρτάρια και τις πόρτες των ντουλαπιών περνάμε με το λιβάνι από όλες τις γωνιές, τις εσοχές και τα ανοίγματα που υπάρχουν στο δωμάτιο.

Ταυτόχρονα έχουμε βάλει να παίζει η μουσική στο στέρεο και έχουμε ανάψει το κερί και τα κατάλληλα στικ στο κέντρο του δωματίου. Αν έχουμε gong, καμπάνα ή κύμβαλα τότε κάνουμε το γύρω που κάναμε με το φασκόμηλο ή τη δάφνη διαβάζοντας και πάλι την παράκλυση μας.

Τέλος αφού έχουμε κάνει το γύρω του δωματίου, αφήνουμε τα στικ και το κερί να συνεχίσουν να καίνε μέχρι να σβήσουν μόνα τους. Κλείνουμε την πόρτα του δωματίου και προχωράμε στον καθαρισμό του επόμενου χώρου.

Οταν τελειώσουμε όλο το σπίτι και έχουμε ανοίξει όλα τα παράθυρα για να φύγει η αρνητική ενέργεια, ανάβουμε ένα στικ για να αρωματίσει ελαφρά τον χώρο. Ο καθαρισμός μας εδώ τελειώνει.

Το μπόλ και όλα τα σύνεργα τα ξεπλένουμε και τα αποθηκεύουμε μέχρι τον επόμενο καθαρισμό μας.

  • Τηλέφωνο: 6936688888
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.