• ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 693 66 88888
0 item:
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Οργονίτες

Αιθερικοί μετατροπείς, αποτελούμενοι από μέταλλα και κρυστάλλους, όπου δημιουργούν το φαινόμενο της μετουσίωσης της ενέργειας από αρνητική οργόνη σε θετική οργόνη, στον χώρο της εμβέλειας τους.

Στην ουσία εξουδετερώνουν στο 100% το αρνητικό ηλεκτρομαγνητικό φορτίο το οποίο φορτίζεται στην ατμόσφαιρα από τις ηλεκτρονικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, wi-fi, bluetooth και πάσης φύσεως ηλεκτρονικής συσκευής, καθώς και τα υπόγεια ηλεκτρονικά πεδία είτε εκλύονται από τους αρνητικούς μεσημβρινούς της γης, είτε προέρχονται από υπόγεια ύδατα, το γνωστό γεωπαθητικό στρες. 

Ο λόγος που αυτά τα αρνητικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία (υπόγεια και υπέργεια) είναι βλαβερά για τον άνθρωπο, έγκειται στο γεγονός ότι οι εκπομπές τους είναι πολύ υψηλότερες από τη φυσική ηλεκτομαγνητική εκπομπή του ανθρώπινου σώματος με συνέπεια την απορρύθμιση του οργανισμού και με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του. 

Συνοψίζοντας, οι οργονίτες μετουσιώνουν αυτή την ενέργεια, συντονίζουν τον χώρο εμβέλειας τους καθαρίζοντας τον αιθέρα - εκπέμποντας θετική οργόνη, καθαρό αιθέρα ο οποίος πλέον μας επιτρέπει να ζούμε σε ένα περιβάλλον χωρίς ενεργειακές τοξίνες προστατεύοντας τον οργανισμό μας στο 100%.

 

  • Τηλέφωνο: 6936688888
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.