• ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 693 66 88888
0 item:
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

MEDITATION, καυστήρας αρωματικών κώνων μεταλλικός Βούδας

Κωδικός Προϊόντος : L-ABC.117
Διαθεσιμότητα: Σε διαθεσιμότητα

28,00 €

Πολλές φορές μπαίνουμε σε ένα χώρο,  είτε αυτό είναι σπίτι, είτε κάποιος δημόσιος χώρος, είτε ακόμα και ένας χώρος εργασίας και νοιώθουμε ότι η ατμόσφαιρα είναι βαριά, ή ότι μας βγάζει μιζέρια ή σε ακραίες καταστάσεις φεύγουμε γιατί όπως λέμε μας πιάνει ψυχοπλάκωμα.

Αυτό βεβαίως δεν οφείλεται στο κτίριο αυτό καθ΄αυτόν αλλά στις ενέργειες που υπάρχουν μέσα. Κλασσικά παραδείγματα οι εκκλησίες και οι άλλοι θρησκευτικοί χώροι που λόγω της θετικής ενέργειας και της καθαρής ατμόσφαιρας μας προκαλούν ηρεμία, κατάνοιξη και θετική διάθεση, ενω στην αντίπερα όχθη είναι τα νοσοκομεία που ακόμα κι από έξω να περάσουμε μας βγαίνει μία κακή διάθεση και μία λύπη.

Αυτές οι ενέργειες προκαλούνται φυσικά από τον κόσμο που κατακλύει τους χώρους και έτσι είναι λογικό στα νοσοκομεία και σε χώρους όπου συγκεντρώνεται κόσμος με χαμηλή ενέργεια, στεναχώρια και πόνο, η ατμόσφαιρα να είναι αρνητική και κατ΄επέκταση βαριά.

Σε τέτοιους χώρους καλό είναι να χρησιμοποιούμε αρωματικά στικ, για να απομακρύνουμε την αρνητική ενέργεια και να ενσταλλάζουμε θετική. Βλέπετε η ενέργεια έχει και οσμή.

Στη δική μας παράδοση έχουμε παρατηρήσει ότι για να διώξουν το κακό οι πρόγονοι μας λιβάνιζαν, αέριζαν και έβαζαν λουλούδια στο χώρο. Στους ναούς οι παπάδες λιβανίζουν και κάνουν το γύρω του ναού να πάει το άρωμα παντού.

Στην Απω Ανατολή στο Θιβέτ και σε όλους τους ιερούς χώρους θα παρατηρήσετε ότι κάνε αρωματικά στικ κατα δεκάδες για να κάνουν προσευχές και διαλογισμούς.

Ακόμα και τώρα αυτές οι παραδόσεις ισχύουν και συνεχίζονται. Σε σπα, σε κλειστούς χώρους, σε ναούς παντου υπάρχουν αρωματικά χώρου για να βελτιώνουν την ενέργεια.

Δοκιμάστε και εσείς όταν νοιώθετε βαριά την ατμόσφαιρα στο χώρο σας, να κάψετε κάποια στικ, να ανοίξετε τα παράθυρα να βγει η αρνητική ενέργεια που ξεσηκώνετε και μετά θα δείτε πόσο καλύτερα θα νοιώσετε.

Οι καυστήρες για αρωματικά στικ είναι οι βάσεις που τοποθετούνται τα στικ για να αρωματίσουμε το χώρο μας. Επιλέγετε την κατάλληλη βάση για να δέσει με το διάκοσμο στο χώρο σας και να στολίσει παράλληλα το τραπεζάκι που θα το τοποθετήσετε.

Για να αρωματίσουμε τον χώρο μας, βάζουμε έναν κώνο με άρωμα της προτίμησης μας στη βάση του καυστήρα, τον ανάβουμε και κλείνουμε το καπάκι με τον Βούδα. Έτσι, ο αρωματικός καπνός του κώνου περνάει μέσα απ'τις τρύπες του καυστήρα, αρωματίζεται ο χώρος μας και οι ιδιότητες του αρώματος που έχουμε επιλέξει έχουν ευεγερτική επίδραση πάνω μας.

  • Τηλέφωνο: 6936688888
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.