• ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 693 66 88888
0 item:
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σχετικά με εμάς

Όλα ξεκίνησαν διαβάζοντας την φράση "πέρα από την ύλη υπάρχει και η ενέργεια". Έτσι, το 2002 ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, το ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο του άϋλου, της ενέργειας, του εσωτερισμού και της αυτοβελτίωσης. 

Αυτό το "νέο" για εμάς ταξίδι, είναι κάτι που είχε ξεκινήσει στην αρχαία Ελλάδα και το βλέπουμε στα κείμενα των σρχαίων φιλοσόφων, ή στην αρχαία Κίνα με το Feng Shui, όπου κείμενα προδίδουν την ύπαρξη αυτής της φιλοσοφίας, για περισσότερο από 5000 χρόνια. 

Μελετώντας και εντριφίζοντας λοιπόν σε αυτό τον υπέροχο κόσμο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε όλη αυτή τη μαγεία, με όλο τον κόσμο παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που μας βοηθάνε στην αυτοβελτίωση.

Έτσι μέσα στο 2003 δημιουργήσαμε το site με το όνομα "Feng Shui House" μέσα από το οποίο ταξιδεύουμε και ενημερώνουμε τους φίλους μας για ότι αφορά τη φιλοσοφία της χωροθεσίας. Οι ανάγκες μας όμως μεγαλώνουν, οι γνώσεις μας αυξάνονται και όλα αυτά που θέλουμε να προσφέρουμε από αυτό το site υπερβαίνουν το Feng Shui. 

Αποφασίσαμε λοιπόν, 14 χρόνια μετά, να μετονομάσουμε το site μας σε Light and Love (Φως και αγάπη) διατηρώντας όλες τις υπηρεσίες, τα σύμβολα και τις συμβουλές για το Feng Shui αλλά και να τις εμπλουτίσουμε με συμβουλές, σεμινάρια, κείμενα, ιδιωτικές συνεδρίες για θεραπείες όπως το Theta Healing, το SRT, τους Θεραπευτικούς Κώδικες και ότι άλλο μαθαίνουμε και νοιώθουμε την ανάγκη να σας επικοινωνήσουμε.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στον κόσμο μας, στον κόσμο του φωτός και της αγάπης (Light and Love) και σας ευχαριστούμε για τη δική σας αγάπη και υποστήριξη.

  • Τηλέφωνο: 6936688888
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.